Риба холодного копчення в Вінниці

    Риба холодного копчення в Вінниці відрізняється не тільки особливим смаком і неповторним ароматом, але і тривалим терміном зберігання. Деревний дим, який використовується при обробці продукту, перешкоджає його поразки бактеріями гниття. Важливо й те, що в рибі зберігаються всі корисні речовини (мікроелементи і вітаміни). Це обумовлено тим, що термічний вплив в процесі холодного копчення мінімізовано. Температура диму зазвичай не перевищує 20-40 градусів.

    Цікаво, що тонкі відтінки аромату і смаку продукт набуває завдяки використанню тріски різних листяних порід деревини. Нерідко при копченні також додаються гілочки розмарину, шкаралупа горіхів та інші інгредієнти.

     Риба холодного копчення у Вінниці від Бріз-Т, ТОВ
    Хочете купити нашу продукцію оптом в Вінниці? Ми раді запропонувати вам широкий асортимент смачною і ароматною риби (як цілісні тушки, так і балик, скибочки, спинки) високої якості. У каталозі представлена ​​скумбрія, ставрида, сайра, мойва та ін. В нашій компанії ви зможете швидко купити всю необхідну продукцію оптом в Вінниці.

    Досвідчені фахівці допоможуть ознайомитися з асортиментом, уточнити вартість продукту за кілограм і умови доставки в ресторан або на будинок.

    Звертайтеся!

© 2024 СуперДовідка. Всі права під захистом. Розробка сайту СуперДовідка.